Wie ben ik?

Vinorosy

Hallo! Ik ben Suzanne de Roo

 

Ik ben een wijnpassionista, registervinoloog, register wijndocent en sommelier.

 

Dit houdt zoveel in als... 

Ik heb een diepe passie voor het product wijn en ik heb enige kennis van zaken op het gebied van wijn. Deze kennis breng ik met zeer veel plezier en passie graag over aan eenieder die meer van wijn wil weten. 

 

Graag verzorg ik voor u een proeverij, workshop/training of cursus. 

 

Onder het tabblad agenda treft u geplande activiteiten aan, waar u zich voor aan kan melden. Naast de geplande activiteiten is het altijd mogelijk om een op maat gemaakte proeverij, workshop en/of training samen te stellen.

 

Graag ontmoet ik u onder het genot van een mooi glas wijn.

 

Met vinologische groeten,

Suzanne de Roo  

06 41 80 76 10

info@vinorosy.nl